Verenigingen

Bij De Kroon Geleen bieden wij diverse mogelijkheden voor verenigingen. Van het reserveren van incidentele of structurele zaalverhuur voor vergaderingen, professionele door de bond goedgekeurde dartbanen tot de mogelijkheid van het geven van feesten en partijen incl. hapjes voor de gehele vereniging.


Deze diverse sport, carnaval en vrienden verenigingen hebben van De Kroon Geleen hun thuisbasis gemaakt om bij ons diverse vergaderingen, feesten en wedstrijden te houden.

Hieronder vindt u meer informatie over iedere vereniging:

 
Handbal Vereniging De Smurfen Logo

 

Handbal Vereniging De Smurfen

Plezier, Sport & Vriendschap.

Wij zijn een handbalvereniging, actief in de regio Limburg, MET zowel een dames- als een herensenioren team. Plezier staat bij ons hoog in het vaandel. Plezier in het uitoefenen van de handbalsport. 

Naast plezier en de handbalsport is er ook een hechte vriendschap tussen spelers onderling. Dit vieren wij regelmatig in ons stamcafé De Kroon Geleen waar wij ons thuis voelen.

Carnaval Vereniging Raaf Geleen

 

Carnavals Vereniging 't Raaf

't RAAF Gelaen is ein enthousiaste club Awt Adjudante, mèt meer es 20 actieve leeje. Veer kènne boewe op de inzèt van allemaol, de sjteun van alle Gelaense vastelaovesgèkke. V'r houte van ein feeske en dat kent bie De Kroon Geleen es beste.

Op de vriedig veur de vastelaovend organiseren v'r daorom jeder jaor 't Raaf Sjpant De Kroon.  Dizze aovend sjteit traditioneel bol van laevende meziek van diverse bekènde Limburgse artiesten.

Dartclub De Kroon Geleen Logo

 

Dartclub De Kroon

Bij De Kroon Geleen komen wekelijks de mannen en vrouwen van Dartclub De Kroon bij elkaar om te oefenen voor de kampioenschappen op de door de Nederlandse Dartbond goedgekeurde officiële banen, om te genieten van de sfeer en de gezelligheid en om zich voor te bereiden op het behalen van de volgende titel.

Darten en De Kroon Geleen zijn sinds jaar en dag onlosmakelijk verbonden met elkaar dankzij D.C. De Kroon.

Open Beerpong Games Geleen Logo
VV Neerbeek Logo
VV Ut Viefde Logo

Open Beerpong Games Geleen

Sinds 2015 organiseert H.V. de Smurfen samen met De Kroon Geleen met veel trots de Open Beerpong Games Geleen.

Dit jaarlijks terugkerend evenement wordt steeds groter, steeds drukker en steeds mooier. In 2017 is het uitgegroeid tot een heus festival toen de eerste editie van de HaveFest Garden met veel succes werd georganiseerd.

Wij verheugen ons alweer op de komende jaren en zien jullie graag bij de volgende editie van de Open Beerpong Games Geleen bij De Kroon Geleen.

Voetbal Vereniging Neerbeek

Voetbal Vereniging Neerbeek is opgericht in 1924 door Sjo Schols, Sjaak Brands, Sjeng Hendriks en Sef Janssen en was tot eind jaren '60 zeer actief in de Nederlandse voetbalcompetitie met enkele kansen op kampioenschappen.

In 1978 heeft deze enthousiaste voetbal vereniging een doorstart gemaakt tot de club die zij nu is. Ieder jaar komen er weer nieuwe talenten erbij en komen zij allen met veel plezier bij elkaar in hun stamcafé De Kroon Geleen waar zij hun overwinningen vieren en waar zich thuis voelen.

Voetbal Vereniging Ut Viefde

Ut Viefde (voormalig Zösde) is een vriendenteam gestart welke nu in De Kroon Geleen haar thuisbasis heeft gevonden.

Van de eerste lichting zijn inmiddels nog slechts een speler en een coach over, maar het doel is in de tussentijd niet gewijzigd. In de eerste en tweede helft wordt gestreden voor de winst, maar er moet wel voldoende energie over zijn om de derde helft te kunnen voltooien. Een gezonde combinatie tussen prestatie en recreatie met Geleense mannen (en sommige van buiten Geleen)