Iets te vieren?

JOUW VERGADERING, EVENEMENT OF FEESTJE HOUDEN BIJ DE KROON GELEEN

Café de Kroon staat er om bekend dat er al vele ideeën zijn geboren en/of uitgewerkt tot succesvolle plannen en strategieën. Dit gebeurt niet alleen aan de bar maar ook in een van onze vergaderruimtes op de eerste etage waar we een whiteboard en gratis Wifi ter beschikking hebben.

Hieronder staan onze faciliteiten en de verschillende mogelijkheden benoemd.

 
 
Genieten in Geleen
 
 

VERGADERRUIMTES / MEETINGSROOMS

GESCHIKT VOOR MAXIMAAL 18 PERSONEN

De Kroon beschikt over 2 vergaderruimtes. Vergaderruimte 1 geschikt voor maximaal 18 personen, vergaderruimte 2 geschikt voor maximaal 8 personen. Tijdens uw meeting kunnen wij u voorzien van een drankje en eventueel een hapje. Lunch of diner kan natuurlijk ook. In overleg stellen we een maatwerkpakket samen om uw vergadering / meeting tot een aangenaam succes te maken.

Deze ruimtes zijn ook bijzonder geschikt voor diverse cursussen, visagie, pedicure of knutselactiviteiten. 

CAFÉ DE KROON

INCL. ZONNIG TERRAS

Bij De Kroon Geleen hebben we diverse mogelijkheden voor het geven van een feestje om een gelegenheid te vieren voor een groep vrienden, jouw club of vereniging.

Natuurlijk is het ook mogelijk om een combinatie van de Vergaderruimtes en ons Café (erkend Brand proeflokaal) te gebruiken en indien gewenst kunt u zelfs gebruik te maken van ons terras en de ruimte buiten het café voor het plaatsen van een (feest) - tent of een paviljoen. 

De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Bij beide ruimtes kunnen wij zorgdragen voor zowel drank als spijs. Bekijk onze menukaart, drankenkaart en bierkaart voor de mogelijkheden.

Indien er andere faciliteiten nodig, dan wordt dat geregeld!

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.